Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A város épületei

Város épületei
Őrtorony: Prémium felhasználóknak érhető el. Csősz kapcsolható be itt, aki automatán leszedi a gyümölcsöket a fáról.Prémium számlát váltani a BANK-ban lehet.
Ajándékküldő: Barátaidnak küldhetsz naponta legfeljebb 5 ajándékot(FarmAranyért többet), személyenként 1-et. Fogadni mindenki maximálisan 18 darab ajándékot tud.
Repülőtér: Gyűjtened kell pilótapontokat! 200 pilótapontért veheted a repülőórákat és összesen 4000 repülőórát kell gyűjtened, hogy eljuss a Bahamarama-ra. Pilótapontokat szintlépésnél kapsz, illetve a KEREKKERÉKEN nyerhetsz, de vásárolhatsz is FARMARANYÉRT. Kacsa Katát felbérelheted, hogy szórja be a földed permettel ami által +50% termést és +50% Tapasztalati Ponntot kapsz aratáskor. Felbérelheted arra is, hogy szomszédod farmján átrepülve üzenetet vigyen tőled-neki.
Magtár: Szintednek megfelelő vethető növényeket vásárolhatsz itt. A PIAC-on sokszor olcsóbban, nagytételben veheted meg a magokat.
Gazdakör: A gazdaköri küldetések helye. Sok jutalom vár ha teljesíted ezeket. Teljes leírást a feladatokról a Táblázatok,Listák menüpont alatt találsz Gazdaköri feladatok név alatt.
Ácsműhely: Ahhoz, hogy állatokat tudj nevelni ólakat, kifutókat, istálókat kell venned. Ezeket itt veheted meg. Alapban jár hozzá állat, neked csak etetned kell őket.
Gazdaújság: Csak a német verzióban érhető el, különböző hírek vannak benne.
Idegenforgalmi iroda: Itt tudod a farmod lefényképezni. A kész képet megmutathatod másoknak, illetve dekorációs keretet adhatsz hozzá. Ha a kép elkészült, a játékosok tudnak szavazni rád. Benevezheted farmodat olyan, a játéktól független versenyekre is, mint a FARMKÉPEK. A Farmképek versenyt a MÁnia oldalak menüpontból éred el.
Piac: Más játékosokkal folytathatsz kereskedelmet. Vásárolhatsz állatokat, terményeket, egyebeket. A feleslegessé vált dolgaid, itt eladhatod.
Bank: Itt vásárolhatsz farmaranyat, vehetsz prémium számlát és a akciós dolgokat is itt találod. Figyelj oda! A bankban valódi pénzért vásárolhatsz dolgokat!
Faiskola: A szintednek megfelelő facsemetéket veheted itt meg.
Műhely: Szerszámok segítségével építhetsz különböző műhelyeket. Ezek fejlesztett ólak amiket már meglévő ólra kell ráraknod miután megépítetted. A szerszámokat aratáskor kaphatod, barátok küldhetik szerszámosládában, gazdaboltban veheted meg farmaranyért vagy a KEREKKERÉKEN nyerheted.
Gazdabolt: Itt vehetsz XL/XXL fa- és ólfejlesztéseket, dekorációs ellemeket egyébb akciós dolgokat. Az ellenértéke Csengő Pengő vagy Farm Arany.
Posta: A postán küldheted el üzeneteid barátaidnak. Felvehetsz más játékosokat barátnak. A posta a kapcsolattartás eszköze.
Kerekkerék: Egyfajta szerencsekerék. Napi egy pörgetést kapsz ingyen. Összesen 5 ilyen pörgetést tartalékolhatsz, ha elfogy, vehetsz farmaranyért. A nyeremények sokfélék, de mindig a szintednek megfelelőek.

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 17353
Hónap: 189
Nap: 5